Combined Neutrase–Alcalase Protein Hydrolysates from Hazelnut Meal, a Potential Functional Food Ingredient

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Combined Neutrase–Alcalase Protein Hydrolysates from Hazelnut Meal, a Potential Functional Food Ingredient
المؤلفون: Fatma Duygu Ceylan, Nabil Adrar, Deniz Günal-Köroğlu, Büşra Gültekin Subaşı, Esra Capanoglu
المصدر: ACS Omega. 8:1618-1631
بيانات النشر: American Chemical Society (ACS), 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry
تدمد: 2470-1343
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::33a9eafcb057ce8fa4c712eea749f9d9
https://doi.org/10.1021/acsomega.2c07157
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........33a9eafcb057ce8fa4c712eea749f9d9
قاعدة البيانات: OpenAIRE