Impact of Selected Infrared Wavelengths on Inactivation of Microbes on Rough Rice

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Impact of Selected Infrared Wavelengths on Inactivation of Microbes on Rough Rice
المؤلفون: Shantae A. Wilson, Rebecca Bowie, Zeinab Mohammadi Shad, Griffiths G. Atungulu, Abass A. Oduola
المصدر: 2019 Boston, Massachusetts July 7- July 10, 2019.
بيانات النشر: American Society of Agricultural and Biological Engineers, 2019.
سنة النشر: 2019
مصطلحات موضوعية: Wavelength, Materials science, Optics, Infrared, business.industry, business
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::39adf7ee17274f3218472ae3099e5b62
https://doi.org/10.13031/aim.201901543
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........39adf7ee17274f3218472ae3099e5b62
قاعدة البيانات: OpenAIRE