Effects of Microbial Transglutaminase on Texture improvement of Chinese Noodles

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effects of Microbial Transglutaminase on Texture improvement of Chinese Noodles
المؤلفون: Katsutoshi Yamazaki, Tanno Hiroyuki, Takahiko Soeda, Yasushi Naruto
المصدر: NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI. 51:13-17
بيانات النشر: Japanese Society for Food Science and Technology, 2004.
سنة النشر: 2004
مصطلحات موضوعية: Chemistry, Wheat flour, Palatability, Food science, Texture (geology), Microbial transglutaminase, Food Science
تدمد: 1881-6681
1341-027X
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4e9f91b3a498b50b4e06ebcda6e78c8d
https://doi.org/10.3136/nskkk.51.13
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........4e9f91b3a498b50b4e06ebcda6e78c8d
قاعدة البيانات: OpenAIRE