Cold plasma bubbling: Impact on safety, physicochemical properties, and nutritional quality of sesame milk

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Cold plasma bubbling: Impact on safety, physicochemical properties, and nutritional quality of sesame milk
المؤلفون: M. Dharini, S. Jaspin, R. Mahendran
المصدر: Food and Bioproducts Processing. 139:109-120
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, Biochemistry, Food Science, Biotechnology
تدمد: 0960-3085
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5260be9b84ca37be3b63e834995b0ba2
https://doi.org/10.1016/j.fbp.2023.03.005
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........5260be9b84ca37be3b63e834995b0ba2
قاعدة البيانات: OpenAIRE