Antioxidant Effects of Rhodoxanthin from Potamogeton crispus L. on H 2 O 2 ‐Induced RAW264.7 Macrophages Cells

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Antioxidant Effects of Rhodoxanthin from Potamogeton crispus L. on H 2 O 2 ‐Induced RAW264.7 Macrophages Cells
المؤلفون: Cong Fu, Hongchun Dong, Xiaozhen Wang, Huirui Wang, Yang Zheng, Dandan Ren, Yunhai He, Shu Liu, Qiukuan Wang
المصدر: Chemistry & Biodiversity. 20
بيانات النشر: Wiley, 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: Molecular Medicine, Bioengineering, General Chemistry, General Medicine, Molecular Biology, Biochemistry
تدمد: 1612-1880
1612-1872
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5968a0760ce4b0234fbec34b6fa1d1c1
https://doi.org/10.1002/cbdv.202200393
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........5968a0760ce4b0234fbec34b6fa1d1c1
قاعدة البيانات: OpenAIRE