Inhibitory effects of curcumin and piperine on fluorescent advanced glycation end products formation in a bovine serum albumin–fructose model

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Inhibitory effects of curcumin and piperine on fluorescent advanced glycation end products formation in a bovine serum albumin–fructose model
المؤلفون: Ligang Yu, Yong Li, Yukun Yang, Caixia Guo, Meiping Li
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. 57:4646-4655
بيانات النشر: Wiley, 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
تدمد: 1365-2621
0950-5423
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::59d8cb9825fcb50c356863cc1d92beda
https://doi.org/10.1111/ijfs.15804
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........59d8cb9825fcb50c356863cc1d92beda
قاعدة البيانات: OpenAIRE