Effects of Blanching Methods on Nutritional Properties and Physicochemical Characteristics of Hot-Air Dried Edible Insect Larvae

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effects of Blanching Methods on Nutritional Properties and Physicochemical Characteristics of Hot-Air Dried Edible Insect Larvae
المؤلفون: Jae Hoon Lee, Tae-Kyung Kim, Sun-Young Park, Min-Cheol Kang, Ji Yoon Cha, Min-Cheol Lim, Yun-Sang Choi
المصدر: Food Science of Animal Resources. 43:428-440
بيانات النشر: Korean Society for Food Science of Animal Resources, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Animal Science and Zoology, Food Science
تدمد: 2636-0780
2636-0772
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5d82d06a84e580566ad2aca2930f027e
https://doi.org/10.5851/kosfa.2023.e4
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........5d82d06a84e580566ad2aca2930f027e
قاعدة البيانات: OpenAIRE