التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
ASSESSMENT OF THE MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FRESH FISH AT THE FISHERY HARBOUR OF LOME IN TOGO |
المؤلفون: |
M. Soncy, E.C. Bouka, Kagni Dossou, M. Gbeassor, Y. Ameyapoh, V.I. Bediang, K.M. Sedzro, K. Anani |
المصدر: |
International Journal of Advanced Research. 8:123-129 |
بيانات النشر: |
International Journal Of Advanced Research, 2020. |
سنة النشر: |
2020 |
مصطلحات موضوعية: |
Fishery, Geography, Fresh fish, Harbour, Microbiological quality, computer, computer.programming_language |
تدمد: |
2320-5407 |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::69d116eac9a5710e5bbebb0d875b8183 https://doi.org/10.21474/ijar01/11641 |
حقوق: |
OPEN |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........69d116eac9a5710e5bbebb0d875b8183 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |