ASSESSMENT OF THE MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FRESH FISH AT THE FISHERY HARBOUR OF LOME IN TOGO

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: ASSESSMENT OF THE MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FRESH FISH AT THE FISHERY HARBOUR OF LOME IN TOGO
المؤلفون: M. Soncy, E.C. Bouka, Kagni Dossou, M. Gbeassor, Y. Ameyapoh, V.I. Bediang, K.M. Sedzro, K. Anani
المصدر: International Journal of Advanced Research. 8:123-129
بيانات النشر: International Journal Of Advanced Research, 2020.
سنة النشر: 2020
مصطلحات موضوعية: Fishery, Geography, Fresh fish, Harbour, Microbiological quality, computer, computer.programming_language
تدمد: 2320-5407
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::69d116eac9a5710e5bbebb0d875b8183
https://doi.org/10.21474/ijar01/11641
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........69d116eac9a5710e5bbebb0d875b8183
قاعدة البيانات: OpenAIRE