التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Plant-Based Proteins: Measuring Content and Quality |
المؤلفون: |
Phil Kerr, James House |
المصدر: |
Proceedings of the Virtual 2020 AOCS Annual Meeting & Expo. |
بيانات النشر: |
American Oil Chemists' Society (AOCS), 2020. |
سنة النشر: |
2020 |
مصطلحات موضوعية: |
business.industry, media_common.quotation_subject, Content (measure theory), Environmental science, Quality (business), Plant based, business, Biotechnology, media_common |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::749f2b3e8ba07be5804d887d52963a69 https://doi.org/10.21748/am20.135 |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........749f2b3e8ba07be5804d887d52963a69 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |