Upcycling of carrot discards into prebiotics (fructooligosaccharides) as high value food ingredients

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Upcycling of carrot discards into prebiotics (fructooligosaccharides) as high value food ingredients
المؤلفون: Laureana Guerra, Diana Romanini, Silvia López, Victoria Castelli, Adriana Clementz
المصدر: Food and Bioproducts Processing. 138:172-180
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, Biochemistry, Food Science, Biotechnology
تدمد: 0960-3085
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::74f516521242ead930d0a27b8790adba
https://doi.org/10.1016/j.fbp.2023.01.011
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........74f516521242ead930d0a27b8790adba
قاعدة البيانات: OpenAIRE