Vernonia amygdalina processing as a functional ingredient: Oil‐thermal influence on antioxidant, vitamin, mineral, and functional group retention

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Vernonia amygdalina processing as a functional ingredient: Oil‐thermal influence on antioxidant, vitamin, mineral, and functional group retention
المؤلفون: Nneka N. Uchegbu, Kunle Oni, Titilope M. Olagunju
المصدر: Journal of Food Processing and Preservation. 46
بيانات النشر: Hindawi Limited, 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science
تدمد: 1745-4549
0145-8892
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::782e07a53d1610cafb10cb523f4ac31b
https://doi.org/10.1111/jfpp.16846
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........782e07a53d1610cafb10cb523f4ac31b
قاعدة البيانات: OpenAIRE