Effect of a nutritional modulation of the gut-brain axis in alcohol-dependent patients

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effect of a nutritional modulation of the gut-brain axis in alcohol-dependent patients
المؤلفون: Sophie Leclercq, P. de Timary, Camille Amadieu, Nathalie M. Delzenne, Audrey M. Neyrinck, Peter Stärkel
المصدر: Clinical Nutrition ESPEN. 46:S665-S666
بيانات النشر: Elsevier BV, 2021.
سنة النشر: 2021
مصطلحات موضوعية: medicine.medical_specialty, chemistry.chemical_compound, Nutrition and Dietetics, Endocrinology, chemistry, business.industry, Endocrinology, Diabetes and Metabolism, Internal medicine, Gut–brain axis, medicine, Alcohol, business, Nutritional modulation
تدمد: 2405-4577
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7e155e72844554e9173b3043445ac197
https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2021.09.347
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........7e155e72844554e9173b3043445ac197
قاعدة البيانات: OpenAIRE