Nutritional, antioxidant properties and polyphenol content of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) cultivated in Iran

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Nutritional, antioxidant properties and polyphenol content of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) cultivated in Iran
المؤلفون: Sekhavatizadeh, Seyed Saeed, Hosseinzadeh, Saeid, Mohebbi, Gholamhossein
بيانات النشر: Universit��t Kassel, 2021.
سنة النشر: 2021
مصطلحات موضوعية: Spurenelement, Ern��hrung, Quinoa, antioxidant activity, trace element, polyphenol content, amino acid profile, Iran, Eigenschaft, Vitamin
اللغة: English
DOI: 10.17170/kobra-202102163256
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7fac07c55a1c9d85160f48a5e208966e
رقم الأكسشن: edsair.doi...........7fac07c55a1c9d85160f48a5e208966e
قاعدة البيانات: OpenAIRE
الوصف
DOI:10.17170/kobra-202102163256