Effect of Formulated Gluten Free Flour on the Nutritional Status of Celiac Patients

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effect of Formulated Gluten Free Flour on the Nutritional Status of Celiac Patients
المؤلفون: Tahir Javed, Saeed Ahmad Nagra, Samra Imran
المصدر: Journal of Nutritional Ecology and Food Research. 2:54-63
بيانات النشر: American Scientific Publishers, 2014.
سنة النشر: 2014
مصطلحات موضوعية: business.industry, Medicine, Nutritional status, Food science, business, Gluten-free flour
تدمد: 2326-4225
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::851706c905ef3f88b352aa8eccde1443
https://doi.org/10.1166/jnef.2014.1056
رقم الأكسشن: edsair.doi...........851706c905ef3f88b352aa8eccde1443
قاعدة البيانات: OpenAIRE