Efficacy of Natural Enrobing Agents for Adhesion of Seasoning in Roasted Chickpea Snack and Its Acceptability

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Efficacy of Natural Enrobing Agents for Adhesion of Seasoning in Roasted Chickpea Snack and Its Acceptability
المؤلفون: Jamuna Prakash, Divya Ramesh, M. C. Navya
المصدر: International Journal of Food Science and Agriculture. 5:499-509
بيانات النشر: Hill Publishing Group Inc., 2021.
سنة النشر: 2021
مصطلحات موضوعية: Seasoning, Chemistry, Adhesion, Food science
تدمد: 2578-3475
2578-3467
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::857e9ab2bd7e5fa39541558c954a7892
https://doi.org/10.26855/ijfsa.2021.09.021
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........857e9ab2bd7e5fa39541558c954a7892
قاعدة البيانات: OpenAIRE