Ohmic heating: A post production technology applied to tomato puree

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Ohmic heating: A post production technology applied to tomato puree
المؤلفون: Kiranjot Kaur, P S Tarsikka
المصدر: Agricultural Research Journal. 59:99-103
بيانات النشر: Diva Enterprises Private Limited, 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: Horticulture, Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous), Agronomy and Crop Science, Food Science
تدمد: 2395-146X
2395-1435
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::86bc64b32d8ecd93c68438c4e0ed3a5b
https://doi.org/10.5958/2395-146x.2022.00016.3
رقم الأكسشن: edsair.doi...........86bc64b32d8ecd93c68438c4e0ed3a5b
قاعدة البيانات: OpenAIRE