التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Effects of grape seed extract on meat color and premature browning of meat patties in high-oxygen packaging |
المؤلفون: |
Xiao-yin YANG, Bao-chen XU, Hong-mei LEI, Xin LUO, Li-xian ZHU, Yi-min ZHANG, Yan-wei MAO, Rong-rong LIANG |
المصدر: |
Journal of Integrative Agriculture. 21:2445-2455 |
بيانات النشر: |
Elsevier BV, 2022. |
سنة النشر: |
2022 |
مصطلحات موضوعية: |
Food Animals, Ecology, Animal Science and Zoology, Plant Science, Agronomy and Crop Science, Biochemistry, Food Science |
تدمد: |
2095-3119 |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::895a206c257b9a1dea9a24c7e7854f80 https://doi.org/10.1016/s2095-3119(21)63854-6 |
حقوق: |
OPEN |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........895a206c257b9a1dea9a24c7e7854f80 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |