Concentration-dependent effect of eugenol on porcine myofibrillar protein gel formation

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Concentration-dependent effect of eugenol on porcine myofibrillar protein gel formation
المؤلفون: Hongsheng Chen, Jinming Ma, Deyin Pan, Jingjing Diao, Anqi Guo, Runnan Li, Youling L. Xiong
المصدر: Meat Science. 201:109187
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Food Science
تدمد: 0309-1740
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8da8f8f7acbdcccb04438336a6ea3327
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2023.109187
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........8da8f8f7acbdcccb04438336a6ea3327
قاعدة البيانات: OpenAIRE