Using Blunted Versions of the Meullenet-Owens Razor Shear Method for Assessing Poultry Meat Texture
العنوان: | Using Blunted Versions of the Meullenet-Owens Razor Shear Method for Assessing Poultry Meat Texture |
---|---|
المؤلفون: | L. D. Combs, C. M. Owens |
المصدر: | Meat and Muscle Biology. 2:45-45 |
بيانات النشر: | Iowa State University, 2018. |
سنة النشر: | 2018 |
تدمد: | 2575-985X |
URL الوصول: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::95d8e556d1aa5f79c0876e7a71c8e88d https://doi.org/10.22175/rmc2018.039 |
حقوق: | OPEN |
رقم الأكسشن: | edsair.doi...........95d8e556d1aa5f79c0876e7a71c8e88d |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
تدمد: | 2575985X |
---|