Using Blunted Versions of the Meullenet-Owens Razor Shear Method for Assessing Poultry Meat Texture

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Using Blunted Versions of the Meullenet-Owens Razor Shear Method for Assessing Poultry Meat Texture
المؤلفون: L. D. Combs, C. M. Owens
المصدر: Meat and Muscle Biology. 2:45-45
بيانات النشر: Iowa State University, 2018.
سنة النشر: 2018
تدمد: 2575-985X
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::95d8e556d1aa5f79c0876e7a71c8e88d
https://doi.org/10.22175/rmc2018.039
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........95d8e556d1aa5f79c0876e7a71c8e88d
قاعدة البيانات: OpenAIRE