77. Genetic analysis of digestibility traits in pigs measured by nearinfrared spectroscopy

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: 77. Genetic analysis of digestibility traits in pigs measured by nearinfrared spectroscopy
المؤلفون: K.H. Martinsen, E.G. Enger, E. Grindflek, N.K. Afseth, L.T. Mydland, S. Wallen, T.H.E. Meuwissen
المصدر: Proceedings of 12th World Congress on Genetics Applied to Livestock Production (WCGALP).
بيانات النشر: Wageningen Academic Publishers, 2022.
سنة النشر: 2022
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9da079598d3caddcf916329689074881
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-940-4_77
رقم الأكسشن: edsair.doi...........9da079598d3caddcf916329689074881
قاعدة البيانات: OpenAIRE