Effect of Varying Parboiling Conditions on Physical Qualities of Jasmine 85 and Nerica 14 Rice Varieties

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effect of Varying Parboiling Conditions on Physical Qualities of Jasmine 85 and Nerica 14 Rice Varieties
المؤلفون: W. Dogbe, M.A. Ofosu, R. Owusu, A.J. Ayamdoo, B. Demuyakor
المصدر: American Journal of Food Technology. 8:31-42
بيانات النشر: Science Alert, 2012.
سنة النشر: 2012
مصطلحات موضوعية: Horticulture, Parboiling, Food Science, Mathematics
تدمد: 1557-4571
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9dff5f1c0acc2d4b07e20a086aca01a9
https://doi.org/10.3923/ajft.2013.31.42
رقم الأكسشن: edsair.doi...........9dff5f1c0acc2d4b07e20a086aca01a9
قاعدة البيانات: OpenAIRE