التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
RIFM fragrance ingredient safety assessment, ethyl p-anisate, CAS registry number 94-30-4 |
المؤلفون: |
A.M. Api, D. Belsito, D. Botelho, M. Bruze, G.A. Burton, M.A. Cancellieri, H. Chon, M.L. Dagli, W. Dekant, C. Deodhar, A.D. Fryer, L. Jones, K. Joshi, M. Kumar, A. Lapczynski, M. Lavelle, I. Lee, D.C. Liebler, H. Moustakas, J. Muldoon, M. Na, T.M. Penning, G. Ritacco, J. Romine, N. Sadekar, T.W. Schultz, D. Selechnik, F. Siddiqi, I.G. Sipes, G. Sullivan, Y. Thakkar, Y. Tokura |
المصدر: |
Food and Chemical Toxicology. 176:113789 |
بيانات النشر: |
Elsevier BV, 2023. |
سنة النشر: |
2023 |
مصطلحات موضوعية: |
General Medicine, Toxicology, Food Science |
تدمد: |
0278-6915 |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::aacce7faf3e789218aae9d170fb8d81d https://doi.org/10.1016/j.fct.2023.113789 |
حقوق: |
CLOSED |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........aacce7faf3e789218aae9d170fb8d81d |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |