Infrared spectroscopy reflection of multicomponent food powders
العنوان: | Infrared spectroscopy reflection of multicomponent food powders |
---|---|
المؤلفون: | V. Vyshniak, S. Litvynchuk, V. Nosenko, K. Boatri |
المصدر: | Scientific Works of National University of Food Technologies. 27:129-139 |
بيانات النشر: | National University of Food Technologies, 2021. |
سنة النشر: | 2021 |
تدمد: | 2617-1945 2225-2924 |
URL الوصول: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::aecea72a53c9eeb336c7c8b21cd0ceaa https://doi.org/10.24263/2225-2924-2021-27-6-15 |
حقوق: | OPEN |
رقم الأكسشن: | edsair.doi...........aecea72a53c9eeb336c7c8b21cd0ceaa |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
تدمد: | 26171945 22252924 |
---|