A Review on the Role of Low Glycemic Index Foods for Glycemic Control in Chronic Liver Disease

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: A Review on the Role of Low Glycemic Index Foods for Glycemic Control in Chronic Liver Disease
المؤلفون: Rachana Bhoite, Nandan Arun Joshi, Varalakshmi Lalithya Pratti, Vinita Satyavrat
المصدر: Food and Nutrition Sciences. 14:258-276
بيانات النشر: Scientific Research Publishing, Inc., 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: General Earth and Planetary Sciences, General Environmental Science
تدمد: 2157-9458
2157-944X
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c22638f77199d6568f101dc0a3e3afc5
https://doi.org/10.4236/fns.2023.143017
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........c22638f77199d6568f101dc0a3e3afc5
قاعدة البيانات: OpenAIRE