Effects of combined enzymatic and ultrasonic treatments on the structure and gel properties of soybean protein isolate

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effects of combined enzymatic and ultrasonic treatments on the structure and gel properties of soybean protein isolate
المؤلفون: Zhaolei Ma, Lijia Li, Changling Wu, Yuyang Huang, Fei Teng, Yang Li
المصدر: LWT. 158:113123
بيانات النشر: Elsevier BV, 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: Food Science
تدمد: 0023-6438
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d2f7d17f981525c7731fd82f183fc639
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113123
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........d2f7d17f981525c7731fd82f183fc639
قاعدة البيانات: OpenAIRE