Polyunsaturated Fatty Acids: Drug or Food?

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Polyunsaturated Fatty Acids: Drug or Food?
المؤلفون: Michel Lagarde, P. Darcet, F. Driss, E. Vericel, M. Dechavanne, M. Guichardent, B. Velardo
بيانات النشر: S. Karger AG, 2015.
سنة النشر: 2015
مصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_classification, Drug, chemistry, media_common.quotation_subject, Food science, Polyunsaturated fatty acid, media_common
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d60ef9c12a7155f28058331248427d71
https://doi.org/10.1159/000409068
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........d60ef9c12a7155f28058331248427d71
قاعدة البيانات: OpenAIRE