Structural characterization of red beet fiber and pectin

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Structural characterization of red beet fiber and pectin
المؤلفون: Arland T. Hotchkiss, Hoa K. Chau, Gary D. Strahan, Alberto Nuñez, Stefanie Simon, Andre K. White, Senghane Dieng, Eugene R. Heuberger, Madhav P. Yadav, Julie Hirsch
المصدر: Food Hydrocolloids. 129:107549
بيانات النشر: Elsevier BV, 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science
تدمد: 0268-005X
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ef4fb5c009fee2218d077f6dcea62d5b
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.107549
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........ef4fb5c009fee2218d077f6dcea62d5b
قاعدة البيانات: OpenAIRE