التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Structural characterization of red beet fiber and pectin |
المؤلفون: |
Arland T. Hotchkiss, Hoa K. Chau, Gary D. Strahan, Alberto Nuñez, Stefanie Simon, Andre K. White, Senghane Dieng, Eugene R. Heuberger, Madhav P. Yadav, Julie Hirsch |
المصدر: |
Food Hydrocolloids. 129:107549 |
بيانات النشر: |
Elsevier BV, 2022. |
سنة النشر: |
2022 |
مصطلحات موضوعية: |
General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science |
تدمد: |
0268-005X |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ef4fb5c009fee2218d077f6dcea62d5b https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.107549 |
حقوق: |
CLOSED |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........ef4fb5c009fee2218d077f6dcea62d5b |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |