Analysis of Creep Test on Gel-type Processed Food, mainly Sausage

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Analysis of Creep Test on Gel-type Processed Food, mainly Sausage
المؤلفون: Akiko Hokazono, Takahiko Soeda, Takamasa Kasagi
المصدر: Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 52:517-521
بيانات النشر: Japanese Society for Food Science and Technology, 2005.
سنة النشر: 2005
مصطلحات موضوعية: Materials science, Creep, business.industry, Food processing, Food science, business, Food Science, Test (assessment)
تدمد: 1881-6681
1341-027X
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f373f8071ab19c566d40e295a2735d54
https://doi.org/10.3136/nskkk.52.517
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........f373f8071ab19c566d40e295a2735d54
قاعدة البيانات: OpenAIRE