CXLIV.—The proteins of egg-yolk
العنوان: | CXLIV.—The proteins of egg-yolk |
---|---|
المؤلفون: | R. H. Aders Plimmer |
المصدر: | J. Chem. Soc., Trans.. 93:1500-1506 |
بيانات النشر: | Royal Society of Chemistry (RSC), 1908. |
سنة النشر: | 1908 |
مصطلحات موضوعية: | food.ingredient, food, Biochemistry, Chemistry, Yolk, General Chemistry |
تدمد: | 0368-1645 |
URL الوصول: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f3bbbbf879b5e4a26d37c3ad6a4bcb79 https://doi.org/10.1039/ct9089301500 |
حقوق: | OPEN |
رقم الأكسشن: | edsair.doi...........f3bbbbf879b5e4a26d37c3ad6a4bcb79 |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
تدمد: | 03681645 |
---|