Effects of solid-state fermentation with Bacillus subtilis Y4 on the quality of Yibin Yacai

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effects of solid-state fermentation with Bacillus subtilis Y4 on the quality of Yibin Yacai
المؤلفون: Yuke Zou, Yixin Zhong, Qian Zhou, Zhenchao Jia, Qian Chen, Wei Xu, Yanping Wu, Shugu Wei, Kai Zhong, Hong Gao
المصدر: Food Bioscience. 51:102258
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Biochemistry, Food Science
تدمد: 2212-4292
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f5a7f7bbba00a363ec0cdce31de6a695
https://doi.org/10.1016/j.fbio.2022.102258
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........f5a7f7bbba00a363ec0cdce31de6a695
قاعدة البيانات: OpenAIRE