CONTAMINATION OF SWEDISH CEREALS WITH OCHRATOXIN A

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: CONTAMINATION OF SWEDISH CEREALS WITH OCHRATOXIN A
المؤلفون: P. Krogh, L. Rutqvist, O. Swahn, P. Englund, Benedicte Hald
المصدر: Acta Pathologica Microbiologica Scandinavica Section B Microbiology and Immunology. :301-302
بيانات النشر: Wiley, 2009.
سنة النشر: 2009
مصطلحات موضوعية: Sweden, Ochratoxin A, chemistry.chemical_compound, chemistry, Water, Food Contamination, Chromatography, Thin Layer, General Medicine, Food science, Contamination, Biology, Edible Grain, Ochratoxins
تدمد: 0365-5563
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7739a62c95d55037ee37015457fea5ee
https://doi.org/10.1111/j.1699-0463.1974.tb02329.x
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi.dedup.....7739a62c95d55037ee37015457fea5ee
قاعدة البيانات: OpenAIRE