Sensory studies with sucrose-maltol mixtures

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Sensory studies with sucrose-maltol mixtures
المؤلفون: A. F. Bingham, C. de Graaf, J. M. Behan, G. G. Birch, K. D. Perring
المصدر: Chemical Senses 15 (1990)
Chemical Senses, 15, 447-456
سنة النشر: 1990
مصطلحات موضوعية: Taste, Sucrose, Physiology, Chemistry, media_common.quotation_subject, Humane Voeding & Gezondheid, Maltol, Sensory system, Sweetness, Sensory Systems, Behavioral Neuroscience, chemistry.chemical_compound, Biochemistry, Physiology (medical), Perception, Life Science, Food science, Human Nutrition & Health, media_common
وصف الملف: text/html; application/octet-stream
اللغة: English
تدمد: 0379-864X
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7ed103605b23c2f61bc5b95431396ec0
https://research.wur.nl/en/publications/sensory-studies-with-sucrose-maltol-mixtures
حقوق: RESTRICTED
رقم الأكسشن: edsair.doi.dedup.....7ed103605b23c2f61bc5b95431396ec0
قاعدة البيانات: OpenAIRE