Practical determination of CO_2 emissions associated with Chicken's fry at household

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Practical determination of CO_2 emissions associated with Chicken's fry at household
المؤلفون: Toshie, Tsuda, Natsuko, Hara, Emiko, Funaki
المصدر: 共立女子短期大学生活科学科紀要 = Annual bulletin department of the science of living. 54:53-57
سنة النشر: 2011
مصطلحات موضوعية: CO_2 Emission, Frozen processed Food, Home Cooking, 冷凍加工食品, 環境負荷, CO_2排出量, 鶏のから揚げ, Fried Chicken, 家庭料理, Environmental
اللغة: Japanese
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::4c5c57e27d65399a89b6465841de9883
http://id.nii.ac.jp/1087/00002523/
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.jairo.........4c5c57e27d65399a89b6465841de9883
قاعدة البيانات: OpenAIRE