The science of matcha: Bioactive compounds, analytical techniques and biological properties

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: The science of matcha: Bioactive compounds, analytical techniques and biological properties
المؤلفون: Devkota, HP, Gaire, BP, Hori, K, Subedi, L, Adhikari-Devkota, A, Belwal, T, Paudel, KR, Jha, NK, Singh, SK, Chellapan, DK, Hansbro, PM, Dua, K, Kurauchi, Y
بيانات النشر: Elsevier BV, 2021.
سنة النشر: 2021
مصطلحات موضوعية: 0908 Food Sciences, Food Science
وصف الملف: application/pdf
اللغة: English
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______363::312086e6f7d23a4b028d3d7fe627c28e
https://hdl.handle.net/10453/151233
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.od.......363..312086e6f7d23a4b028d3d7fe627c28e
قاعدة البيانات: OpenAIRE