التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
The science of matcha: Bioactive compounds, analytical techniques and biological properties |
المؤلفون: |
Devkota, HP, Gaire, BP, Hori, K, Subedi, L, Adhikari-Devkota, A, Belwal, T, Paudel, KR, Jha, NK, Singh, SK, Chellapan, DK, Hansbro, PM, Dua, K, Kurauchi, Y |
بيانات النشر: |
Elsevier BV, 2021. |
سنة النشر: |
2021 |
مصطلحات موضوعية: |
0908 Food Sciences, Food Science |
وصف الملف: |
application/pdf |
اللغة: |
English |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______363::312086e6f7d23a4b028d3d7fe627c28e https://hdl.handle.net/10453/151233 |
حقوق: |
OPEN |
رقم الأكسشن: |
edsair.od.......363..312086e6f7d23a4b028d3d7fe627c28e |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |