Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora
المؤلفون: Marinč, Jerca
المساهمون: Korošec, Mojca
بيانات النشر: J. Marinč, 2020.
سنة النشر: 2020
مصطلحات موضوعية: food composition tables, moka, millet, udc:641.1:664.6/.7:543.61, meal, hranilna vrednost, maize, nutrition value, buckwheat, ajda, , groats, wheat, oves, chemical composition, kemijska sestava, žita, cereals, flour, zdrob, koruza, barley, ječmen, pšenica, proso, spelt, rye, pira, prehranske tabele, kaša
وصف الملف: application/pdf
اللغة: Slovenian
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::0b15270144a010af0217c1586d770d08
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-118783
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.od......3505..0b15270144a010af0217c1586d770d08
قاعدة البيانات: OpenAIRE