التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
A key process of aroma evolution: fatty acid ss-oxidation in Parmesan cheese ripening |
المؤلفون: |
Bellesia, F., Pinetti, A., Pagnoni, U. M., Zucchi, C., Caglioti, Luciano, Palyi, G. |
بيانات النشر: |
TEKNOSCIENZE PUBL, VIALE BRIANZA 22, MILANO, ITALY, 20127, 2005. |
سنة النشر: |
2005 |
مصطلحات موضوعية: |
RIPENING, VOLATILE COMPOUNDS, SOLID PHASE MICROEXTRACTION, CHEESE VARIETIES, PARMESAN CHEESE, ANALYTICAL TECHNIQUES |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::44a09d59ba7ddc7f6bd72752454a3f86 http://hdl.handle.net/11573/11918 |
حقوق: |
OPEN |
رقم الأكسشن: |
edsair.od......3686..44a09d59ba7ddc7f6bd72752454a3f86 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |