التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Hydrogen sulfide alleviates chilling injury in peach fruit by maintaining cell structure integrity via regulating endogenous H |
المؤلفون: |
Li, Wang, Shouchao, Chen, Jiawei, Shao, Chen, Zhang, Lin, Mei, Ke, Wang, Peng, Jin, Yonghua, Zheng |
المصدر: |
Food chemistry. 391 |
سنة النشر: |
2022 |
مصطلحات موضوعية: |
Prunus persica, Cell Wall, Seedlings, Fruit, Hydrogen Peroxide, Hydrogen Sulfide, Antioxidants |
الوصف: |
Effects of hydrogen sulfide (H |
تدمد: |
1873-7072 |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::d4b52c5dfa12963b85870c66dfc0897d https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35623280 |
رقم الأكسشن: |
edsair.pmid..........d4b52c5dfa12963b85870c66dfc0897d |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |