التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Editorial: Food Proteomes: Beyond Their Nutritional Value |
المؤلفون: |
Xavier Gallart-Palau, Xinya Hemu, Maria-José Motilva, Aida Serra |
المصدر: |
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021) |
بيانات النشر: |
Frontiers Media S.A., 2021. |
سنة النشر: |
2021 |
المجموعة: |
LCC:Nutrition. Foods and food supply |
مصطلحات موضوعية: |
dietary proteomes, food proteins, milk, human milk, breastfeeding, human milk substitutes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
2296-861X |
Relation: |
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2021.744473/full; https://doaj.org/toc/2296-861X |
DOI: |
10.3389/fnut.2021.744473 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/00429cec7d4e431cb18e3df5e7497160 |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.00429cec7d4e431cb18e3df5e7497160 |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |