دورية أكاديمية

Editorial: Food Proteomes: Beyond Their Nutritional Value

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Editorial: Food Proteomes: Beyond Their Nutritional Value
المؤلفون: Xavier Gallart-Palau, Xinya Hemu, Maria-José Motilva, Aida Serra
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
بيانات النشر: Frontiers Media S.A., 2021.
سنة النشر: 2021
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: dietary proteomes, food proteins, milk, human milk, breastfeeding, human milk substitutes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2296-861X
Relation: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2021.744473/full; https://doaj.org/toc/2296-861X
DOI: 10.3389/fnut.2021.744473
URL الوصول: https://doaj.org/article/00429cec7d4e431cb18e3df5e7497160
رقم الأكسشن: edsdoj.00429cec7d4e431cb18e3df5e7497160
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:2296861X
DOI:10.3389/fnut.2021.744473