دورية أكاديمية

Dietary Bioactive Compounds: Implications for Oxidative Stress and Inflammation

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Dietary Bioactive Compounds: Implications for Oxidative Stress and Inflammation
المؤلفون: Doretta Cuffaro, Maria Digiacomo, Marco Macchia
المصدر: Nutrients, Vol 15, Iss 23, p 4966 (2023)
بيانات النشر: MDPI AG, 2023.
سنة النشر: 2023
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: n/a, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
الوصف: Nowadays, it has been amply demonstrated how an appropriate diet and lifestyle are essential for preserving wellbeing and preventing illnesses [...]
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2072-6643
Relation: https://www.mdpi.com/2072-6643/15/23/4966; https://doaj.org/toc/2072-6643
DOI: 10.3390/nu15234966
URL الوصول: https://doaj.org/article/0469edb0a9f14b32a1d636bb3af53736
رقم الأكسشن: edsdoj.0469edb0a9f14b32a1d636bb3af53736
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:20726643
DOI:10.3390/nu15234966