التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Editorial: The association between avian physiology and meat quality |
المؤلفون: |
Yuwares Malila, Marco Zampiga, Francesca Soglia, Casey M. Owens, Sandra G. Velleman |
المصدر: |
Frontiers in Physiology, Vol 15 (2024) |
بيانات النشر: |
Frontiers Media S.A., 2024. |
سنة النشر: |
2024 |
المجموعة: |
LCC:Physiology |
مصطلحات موضوعية: |
nutrition, meat, chicken, turkeys, ducks, muscle, Physiology, QP1-981 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
1664-042X |
Relation: |
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fphys.2024.1368680/full; https://doaj.org/toc/1664-042X |
DOI: |
10.3389/fphys.2024.1368680 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/04b6c7b798494cbca790ddcef9f77bc5 |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.04b6c7b798494cbca790ddcef9f77bc5 |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |