دورية أكاديمية

Sprouted wheat flour for improving physical, chemical, rheological, microbial load, and quality properties of fino bread

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Sprouted wheat flour for improving physical, chemical, rheological, microbial load, and quality properties of fino bread
المؤلفون: Badawy Waleed Z., Al-Dalain Sati Y., Abdelaziz Manal, Elgabaly Alaa A., Morsy Osama M., Sami Rokayya, Alshehry Garsa, Aljumayi Huda, Algarni Eman, Abushal Suzan A., Almehmadi Awatif M., Bedaiwi Ruqaiah I., Kadi Roqayah H., Baakdah Fadi, Aljahani Amani H., Morsy Mohamed K.
المصدر: Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 82-8 (2024)
بيانات النشر: De Gruyter, 2024.
سنة النشر: 2024
المجموعة: LCC:Chemistry
مصطلحات موضوعية: sprouting, antioxidants, wheat grains, bread, functional, quality parameters, Chemistry, QD1-999
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2391-5420
Relation: https://doaj.org/toc/2391-5420
DOI: 10.1515/chem-2024-0030
URL الوصول: https://doaj.org/article/18c63257cdbe47d7bac9c9a31216eeb9
رقم الأكسشن: edsdoj.18c63257cdbe47d7bac9c9a31216eeb9
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:23915420
DOI:10.1515/chem-2024-0030