التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Editorial: Proteomics for Studying Foodborne Microorganisms and Their Impact on Food Quality and Human Health |
المؤلفون: |
Rosa Anna Siciliano, Sergio Uzzau, Maria Fiorella Mazzeo |
المصدر: |
Frontiers in Nutrition, Vol 6 (2019) |
بيانات النشر: |
Frontiers Media S.A., 2019. |
سنة النشر: |
2019 |
المجموعة: |
LCC:Nutrition. Foods and food supply |
مصطلحات موضوعية: |
proteomics, microorganisms, food quality, food, human health, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
2296-861X |
Relation: |
https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fnut.2019.00104/full; https://doaj.org/toc/2296-861X |
DOI: |
10.3389/fnut.2019.00104 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/a3adab15e92b4eebb3b72cfb45ff1d92 |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.3adab15e92b4eebb3b72cfb45ff1d92 |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |