دورية أكاديمية

Editorial: Proteomics for Studying Foodborne Microorganisms and Their Impact on Food Quality and Human Health

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Editorial: Proteomics for Studying Foodborne Microorganisms and Their Impact on Food Quality and Human Health
المؤلفون: Rosa Anna Siciliano, Sergio Uzzau, Maria Fiorella Mazzeo
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 6 (2019)
بيانات النشر: Frontiers Media S.A., 2019.
سنة النشر: 2019
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: proteomics, microorganisms, food quality, food, human health, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2296-861X
Relation: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fnut.2019.00104/full; https://doaj.org/toc/2296-861X
DOI: 10.3389/fnut.2019.00104
URL الوصول: https://doaj.org/article/a3adab15e92b4eebb3b72cfb45ff1d92
رقم الأكسشن: edsdoj.3adab15e92b4eebb3b72cfb45ff1d92
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:2296861X
DOI:10.3389/fnut.2019.00104