دورية أكاديمية

BIOLOGICAL FOODS 'FROM FARM TO FORK': EXPERIENCE OF PUBLIC HEALTH (VETERINARY SERVICES) IN A REGIONAL PRODUCTION

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: BIOLOGICAL FOODS 'FROM FARM TO FORK': EXPERIENCE OF PUBLIC HEALTH (VETERINARY SERVICES) IN A REGIONAL PRODUCTION
المؤلفون: P. Bassi, G. Nervi
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 7, Pp 11-14 (2010)
بيانات النشر: PAGEPress Publications, 2010.
سنة النشر: 2010
المجموعة: LCC:Food processing and manufacture
مصطلحات موضوعية: Servizio veterinario, filiera corta, regolamento Ce 882/2004, Food processing and manufacture, TP368-456
الوصف: Veterinary services of Public Health taught lessons of hygiene, food technology and laws to little farmers (“from fark to fork).Perhaps the new 882/2004 CE Regulation will make impossible carry on with this activity.
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
Italian
تدمد: 2239-7132
Relation: http://www.pagepressjournals.org/index.php/ijfs/article/view/1095; https://doaj.org/toc/2239-7132
DOI: 10.4081/ijfs.2010.7.11
URL الوصول: https://doaj.org/article/3e6625b2bbab4eccb9c8029b13b2d17f
رقم الأكسشن: edsdoj.3e6625b2bbab4eccb9c8029b13b2d17f
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:22397132
DOI:10.4081/ijfs.2010.7.11