دورية أكاديمية
FOOD CHEMICAL ANALYSIS BY LASER DESORPTION AND RESONANT IONIZATION MASS SPECTROMETRY
العنوان: | FOOD CHEMICAL ANALYSIS BY LASER DESORPTION AND RESONANT IONIZATION MASS SPECTROMETRY |
---|---|
المؤلفون: | Montero, C., Bescós, B., Orea, J.M., Ureña, A. González |
المصدر: | Reviews in Analytical Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 1-30 (2000) |
بيانات النشر: | De Gruyter, 2000. |
سنة النشر: | 2000 |
المجموعة: | LCC:Chemistry |
مصطلحات موضوعية: | Chemistry, QD1-999 |
نوع الوثيقة: | article |
وصف الملف: | electronic resource |
اللغة: | English |
تدمد: | 0793-0135 2191-0189 |
Relation: | https://doaj.org/toc/0793-0135; https://doaj.org/toc/2191-0189 |
DOI: | 10.1515/REVAC.2000.19.1.1 |
URL الوصول: | https://doaj.org/article/47412e21e78b4019aa728f129eefbbdd |
رقم الأكسشن: | edsdoj.47412e21e78b4019aa728f129eefbbdd |
قاعدة البيانات: | Directory of Open Access Journals |
تدمد: | 07930135 21910189 |
---|---|
DOI: | 10.1515/REVAC.2000.19.1.1 |