دورية أكاديمية

Editorial: Rising stars in nutrition and food science technology: Development and utilization of active ingredients in food

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Editorial: Rising stars in nutrition and food science technology: Development and utilization of active ingredients in food
المؤلفون: Chanchan Sun, Bin Liang, Wenjie Sui
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
بيانات النشر: Frontiers Media S.A., 2023.
سنة النشر: 2023
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: protein, peptide, polysaccharide, flavonoid, high-tech manufacturing technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2296-861X
Relation: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1177158/full; https://doaj.org/toc/2296-861X
DOI: 10.3389/fnut.2023.1177158
URL الوصول: https://doaj.org/article/5bbf38202f6644378bb254fb0c2eb295
رقم الأكسشن: edsdoj.5bbf38202f6644378bb254fb0c2eb295
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:2296861X
DOI:10.3389/fnut.2023.1177158