دورية أكاديمية

Hydration and Obesity Prevention

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Hydration and Obesity Prevention
المؤلفون: Jean-Michel Borys, Janne C. de Ruyter, Hannah Finch, Pauline Harper, Emile Levy, Julie Mayer, Pierre Richard, Hugues Ruault du Plessis, Jacob C. Seidell, Jan Vinck
المصدر: Obesity Facts, Vol 7, Iss 2, Pp 37-48 (2014)
بيانات النشر: Karger Publishers, 2014.
سنة النشر: 2014
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
LCC:Nutritional diseases. Deficiency diseases
مصطلحات موضوعية: Obesity, Community-based, Prevention, EPODE, Methodology, Overweight, Childhood, Families, Multi-stakeholder, Physical activity, Nutrition, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 1662-4025
1662-4033
Relation: http://www.karger.com/Article/FullText/360748; https://doaj.org/toc/1662-4025; https://doaj.org/toc/1662-4033
DOI: 10.1159/000360748
URL الوصول: https://doaj.org/article/66f6ca87fc2646e0a022095fb29d70c3
رقم الأكسشن: edsdoj.66f6ca87fc2646e0a022095fb29d70c3
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:16624025
16624033
DOI:10.1159/000360748