دورية أكاديمية

The Importance of Using Molecular Techniques in Controlling the Quality of Meat Products

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: The Importance of Using Molecular Techniques in Controlling the Quality of Meat Products
المؤلفون: Saeedeh Sadat Hosseini, Mehrnoosh Shirdeli
المصدر: Journal of Environmental Health and Sustainable Development, Vol 3, Iss 4, Pp 618-620 (2018)
بيانات النشر: Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, 2018.
سنة النشر: 2018
المجموعة: LCC:Environmental technology. Sanitary engineering
LCC:Environmental sciences
مصطلحات موضوعية: Environmental technology. Sanitary engineering, TD1-1066, Environmental sciences, GE1-350
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2476-6267
2476-7433
Relation: http://jehsd.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-96&slc_lang=en&sid=1; https://doaj.org/toc/2476-6267; https://doaj.org/toc/2476-7433
URL الوصول: https://doaj.org/article/716e5b18847e44d29d9e27da57b5e7e5
رقم الأكسشن: edsdoj.716e5b18847e44d29d9e27da57b5e7e5
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals