دورية أكاديمية

Effect of different biocoagulants on the microbial quality and mineral composition of West African cheese produced from sheep milk

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effect of different biocoagulants on the microbial quality and mineral composition of West African cheese produced from sheep milk
المؤلفون: Ogunlade, A.O., Oyetayo, V..O., Ojokoh, A.O.
المصدر: Food Research, Vol 3, Iss 3, Pp 272-279 (2019)
بيانات النشر: Rynnye Lyan Resources, 2019.
سنة النشر: 2019
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: West African cheese, Biocoagulants, Mineral, Sheep milk, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Hospitality industry. Hotels, clubs, restaurants, etc. Food service, TX901-946.5
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2550-2166
Relation: https://www.myfoodresearch.com/uploads/8/4/8/5/84855864/_11__fr-2018-238_ogunlade_2.pdf; https://doaj.org/toc/2550-2166
DOI: 10.26656/fr.2017.3(3).238
URL الوصول: https://doaj.org/article/c90d94c393cf43b2a30774ade18b0866
رقم الأكسشن: edsdoj.90d94c393cf43b2a30774ade18b0866
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:25502166
DOI:10.26656/fr.2017.3(3).238