التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Effect of different biocoagulants on the microbial quality and mineral composition of West African cheese produced from sheep milk |
المؤلفون: |
Ogunlade, A.O., Oyetayo, V..O., Ojokoh, A.O. |
المصدر: |
Food Research, Vol 3, Iss 3, Pp 272-279 (2019) |
بيانات النشر: |
Rynnye Lyan Resources, 2019. |
سنة النشر: |
2019 |
المجموعة: |
LCC:Nutrition. Foods and food supply |
مصطلحات موضوعية: |
West African cheese, Biocoagulants, Mineral, Sheep milk, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Hospitality industry. Hotels, clubs, restaurants, etc. Food service, TX901-946.5 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
2550-2166 |
Relation: |
https://www.myfoodresearch.com/uploads/8/4/8/5/84855864/_11__fr-2018-238_ogunlade_2.pdf; https://doaj.org/toc/2550-2166 |
DOI: |
10.26656/fr.2017.3(3).238 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/c90d94c393cf43b2a30774ade18b0866 |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.90d94c393cf43b2a30774ade18b0866 |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |