دورية أكاديمية

Editorial: Physical-chemical interactions and composition-structure-property modifications during processing: Food quality, nutrition, and health

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Editorial: Physical-chemical interactions and composition-structure-property modifications during processing: Food quality, nutrition, and health
المؤلفون: Qiang Xia, Brain D. Green, Zhonghua Liu
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
بيانات النشر: Frontiers Media S.A., 2022.
سنة النشر: 2022
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: composition-structure-property, thermal treatments, nonthermal processing, process development and optimization, physicochemical interactions, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2296-861X
Relation: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2022.1044382/full; https://doaj.org/toc/2296-861X
DOI: 10.3389/fnut.2022.1044382
URL الوصول: https://doaj.org/article/96a33ba23571468fa8f54fbf156aad54
رقم الأكسشن: edsdoj.96a33ba23571468fa8f54fbf156aad54
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:2296861X
DOI:10.3389/fnut.2022.1044382