التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Editorial: Physical-chemical interactions and composition-structure-property modifications during processing: Food quality, nutrition, and health |
المؤلفون: |
Qiang Xia, Brain D. Green, Zhonghua Liu |
المصدر: |
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022) |
بيانات النشر: |
Frontiers Media S.A., 2022. |
سنة النشر: |
2022 |
المجموعة: |
LCC:Nutrition. Foods and food supply |
مصطلحات موضوعية: |
composition-structure-property, thermal treatments, nonthermal processing, process development and optimization, physicochemical interactions, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
2296-861X |
Relation: |
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2022.1044382/full; https://doaj.org/toc/2296-861X |
DOI: |
10.3389/fnut.2022.1044382 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/96a33ba23571468fa8f54fbf156aad54 |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.96a33ba23571468fa8f54fbf156aad54 |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |