دورية أكاديمية

Corrigendum to 'Effect of ultrasound-assisted resting on the quality of surimi-wheat dough and noodles' [Ultrason. Sonochem. 94 (2023) 106322]

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Corrigendum to 'Effect of ultrasound-assisted resting on the quality of surimi-wheat dough and noodles' [Ultrason. Sonochem. 94 (2023) 106322]
المؤلفون: Geng Cao, Xueting Chen, Bingbing Hu, Zuoqian Yang, Man Wang, Shuang Song, Lei Wang, Chengrong Wen
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 107, Iss , Pp 106921- (2024)
بيانات النشر: Elsevier, 2024.
سنة النشر: 2024
المجموعة: LCC:Chemistry
LCC:Acoustics. Sound
مصطلحات موضوعية: Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 1350-4177
Relation: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S135041772400169X; https://doaj.org/toc/1350-4177
DOI: 10.1016/j.ultsonch.2024.106921
URL الوصول: https://doaj.org/article/b297d59faed24f7da1c3e1a48d080be0
رقم الأكسشن: edsdoj.b297d59faed24f7da1c3e1a48d080be0
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:13504177
DOI:10.1016/j.ultsonch.2024.106921